IMG_4143.JPG

Halibut Point State Park

Visitor's Center Building Renovation

Location:

Gott Avenue, Rockport, MA 01966

The Department of Conservation and Recreation (DCR) project involved the rehabilitation of the existing wood-frame building to bring it into compliance with applicable codes. The renovations consist of new windows, exterior siding, reinforced floor structure, new entry deck/accessible ramp, accessible doorways, limited use elevator, interior finishes, HVAC system, lighting, fire alarm system, and miscellaneous renovations and repairs.   

Sustainable features include a roof-mounted 3.0 kW photovoltaic solar array system, solar water drain-back tank, and LED lighting.

 

GGD provided study, design, and construction/closeout phase services for the Plumbing, Electrical, and HVAC Systems.

Architect

LDA Architecture and Interiors LLC

 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1